У TikTok з'явилося дуже миле і справжнє відео з Максимом Галкіним і Філіпом Кіркоровим в кадрі, поки вони летять в літаку.

Гуморист виголосив невелику вступну промову, після чого направив камеру на виконавця, який розповів про аптечку у себе в сумці. Він показав всі лікарські засоби і розповів, від чого вони допомагають при перельотах і взагалі. Російський співак, актор і композитор частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів.

Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram
Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram

"Завжди з собою повинна бути ось ця пляшечка, це морська вода. У вас повинна бути ця пляшечка чарівної морської води, що оберігає вас від інфекцій в літаку, і бацил. Ви летите в бізнес-класі, а в економі чхнули. І в бізнесі тим більше можуть чхнути. Тому у вас завжди повинно бути. А еше у вас завжди повинні бути свічки обліпихової олії, щоб у вас завжди був регулярний, правильний, корисний стілець", - зізнається Філіп Кіркоров.

Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram
Філіп Кіркоров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Виконавець на цьому не зупинився. Він поділився таблетками від здуття, а також розповів, що завжди носить з собою аспірин, серветки, а також дуже хороші таблетки Pentovit - для заповнення вітамінів групи в в організмі.

@zvezda_tv1

Аптечка Киркорова #киркоров

♬ оригинальный звук - Звёздные новости 📸

Нагадаємо, Максим Галкін викликав істерику у колеги дивною заявою: "Собаки дійсно розмовляють"

Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін згадав, як пародіював Христину Орбакайте в трусах напоказ: "Ще не була моєю донькою"

Знай.ua писав, Кіркоров і Ургант поставили бідного Гаріка Сукачова на стільчик, як звичайну ялинку: "Побігли наряджати..."