23 грудня 2021 року, відома телеведуча Лілія Ребрик святкує з чоловіком 10-річчя весілля, що для неї хороший привід знову відчути себе молодятами.

Знаменитість не вважає себе змінилася з часом або навіть постарілої. Вона досі "новенька", молоденька красуня. Лілія частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 730 тисяч осіб.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

"Не віриться, що ми вже 10 років разом, що у нас вже дві такі прекрасні донечки, а найголовніше, що в нас ще так багато всього попереду! Стільки планів! Стільки бажань! @andrii_dykyi як круто, що ми з тобою колись в танцях зустрілися... мені так ніжно, так весело і так спокійно з тобою. Завжди! @andrii_dykyi, веди мене по життю... як в танці... 10 років - це тільки початок", - пише Лілія Ребрик у публікації.

Вона представила цілих десять кадрів, на яких, з витонченою фігурою, постала з чоловіком в білосніжній сукні з довгим подолом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

"З Днем народження, #дикасімейка! Нехай все буде по-справжньому, ніжно, пристрасно! Радості і щастя вашій чудовій родині!❤️",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лілія Ребрик зізналася, як разом з чоловіком побудувала "чужу" сім'ю: "Шукаємо щось нове"

Як повідомляв "Знай.ua", українська ведуча Лілія Ребрик застерегла українців від фатальної помилки: "Нікому не віддавайте свій...."

Знай.ua писав, ведуча Лілія Ребрик порадила, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч: "Оп, і ти вже з бенгальським вогнем в руці"