Стало відомо про те, що фільм "Матриця. Воскресіння" не буде початком нової трилогії. Про це заявив режисер і сценарист Лана Вачовскі.

Вона відразу зазначила, що навіть не планувала знімати нову частину, але всі дуже чекали, коли це станеться. Також, було відзначено, що фільм знятий для того, щоб впоратися з особистою втратою. Про це режисер заявила в інтерв'ю AP Entertainment.

Всі 18 років вона говорила про те, що ще одного фільму чекати не варто, цього точно ніколи не станеться. Ліллі Вачовскі те ж саме говорила про нову матрицю. Однак, прем'єра вже відбулася, і фанати картини можуть подивитися її в кінотеатрах.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Але потім в моєму житті трапилася трагедія, померли батьки, і мені знадобилося щось, що допомогло б впоратися з горем. Створення історії про двох людей, які повернулися до життя, стало і ліками, і розрадою" - говорить Лана Вачовскі.

При цьому, всі відзначають, що новий фільм можна вважати своєрідним кліффхенгером, і якщо Вачовскі захоче, то можна буде повернутися в цей всесвіт в будь-який момент.

Варто відзначити, що Керрі-Енн Мосс було 32 роки, коли вона увійшла в пантеон легенд науково-фантастичного кіно. Мосс зіграла Трініті в "матриці", кинувши виклик гравітації в балеті про бойові мистецтва.

Минуло практично 20 років, і жінці вже 54 роки. Для того, щоб повернутися до ролі в новому фільмі вона спочатку кілька тижнів старанно тренувалася, і тільки потім почалися зйомки.

До того ж їй довелося взяти на себе величезний тягар очікувань.

"Я відчуваю відповідальність перед тими жінками, які люблять Трініті і відчули, що вона запалила її" - йдеться в інтерв'ю.

Нагадаємо, що Кіану Рівз пояснив загадку, над якою фанати "матриці" ламали голови 12 років

Раніше повідомлялося, що "Доктор Стрендж або Капітан Америка" : після гучного провалу "матриці" Кіану Рівз стане частиною Marvel?

Також, навіть геніальний Кіану Рівз не зміг врятувати "матрицю: Воскресіння" від провалу?