У соціальній мережі розмістили дуже цікаву інформацію про молоду актрису Зендею. Стало відомо, що вона стала найкасовішою зіркою за 2021 рік.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «hello_ru» в Instagram.

"Зендая стала найкасовішою зіркою року, що минає збори її фільмів побили рекорд, встановлений Дженніфер Лоуренс в 2016 році. Проекти, в яких брала участь актриса, заробили в прокаті близько 6 мільярдів доларів! @hello _ _ ru # hello_ru #hello_russia", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна публіка, яка підписана на сторінку про відомих зірок, із задоволенням стежить за їх особистим життям. Публіка не змогла пройти повз таку несподівану новину і почала писати свої думки під постом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сподобалася після фільму "Дюна"", "Красива дівчина, дуже стильна, але поки не бачила жодного фільму, де вона була в головних ролях більшу частину фільму. Чекала її появи в дюні і це було найбільшим розчаруванням: такий гарний трейлер, так багато її, а виявилося, що екранного часу у неї насправді в самому кінці і дуууже мало", "її фільмів"? Навряд-чи справа в ній. Була б на її місці Лоуренс, може і побільше б зібрали", "подивитися б її ще десь. Бачила тільки "Дюна", де у неї 2 слова від сили. І павука, де вона просто огидна. Хотілося б зрозуміти, що вона може взагалі", - залишають коментарі здивовані користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "hello_ru" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Том Холланд публічно заявив, що готовий створити сім'ю.