Антон Wellboy - справжній феномен і прорив 2021 року, який зараз розповів про найулюбленіший фільм з дитинства, навіть влаштувавши фотосесію в його стилі.

Хлопець дуже молодий і талановитий, за його життям в соціальній мережі Instagram, де він дуже рідко викладає будь-які публікації, стежать більше 55 тисяч чоловік. Його композиція "Гуси" протягом декількох місяців дотримувалася топових позицій у всіх чартах. А зараз він постав в образі бандита Гаррі Лайма з культового "Один вдома".

Wellboy
Wellboy

"Знаєте, мій улюблений фільм з дитинства, як думаю і багатьох "Один вдома". Пам'ятаю ці святкові вечори за переглядом фільму, ось це був кайф! Дякую @slukh.media і @uklon.ua за можливість стати липким волоцюгою буквально на вечір! 🕴 Як думаєте, йде образ? 😅", - пише Антон у публікації.

Антон Wellboy, фото: Instagram
Антон Wellboy, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Антон Wellboy, фото: Instagram
Антон Wellboy, фото: Instagram

Також, в рамках цього проекту, Герої і героїні розповіли про справжню силу свят і поділилися тими піснями, які приносять їм особливий настрій.

"Гаррі, шо ти", "Дуже органічно", "Одружився?", "Клас! Чудовий новорічний костюм", "Круто, тобі йде👍", "Красунчик, обожнюю тебе", "Відразу впізнаваний образ, навіть не читаючи коментар", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, що її пов'язує з Wellboy і як вона вплинула на його пісню "Гуси": "Отримав з моїх рук"

Як повідомляв "Знай.ua", Wellboy відпустив "Гусей" і тепер взявся за "Вишні": чим підкорюватиме артист слухачів цієї осені

Знай.ua писав, колишній учасник групи "Гриби" Юрій Бардаш створив забавного українського "гусака": "Др*каємо російськомовні пісні"