Відома українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна", головна героїня першого сезону шоу "Холостячка", а також щаслива мама Ксенія Мішина продовжує радувати своїх шанувальників в соціальних мережах. Цього разу Ксенія заявила про створення свого б'юті бренду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

"Якщо запитати моїх близьких подруг про мене, напевно всі вони скажуть, що у мене є одна особливо цінна якість - зберігати секрети. Але є і такі секрети, про які не можна мовчати, секрети, які хочеться розбовтати найближчим подругам, секрети які можуть зробити ваше життя краще.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саме такі моменти об'єднують всіх дівчаток. Щоб ділитися такими секретами я і створила свій затишний @mish_secrets. А тепер трохи передісторії. Скільки я себе пам'ятаю, мені було очевидно що в красі і здоров'я волосся криється наша сила і енергія. Я пройшла довгий шлях пошуку свого догляду, перш ніж вивела ідеальну формулу догляду за волоссям.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Я перепробувала десятки самих різних продуктів, від народних засобів до супер-дорогих брендів, я розвіяла міф про те, що красиві і сяючі волосся можливі тільки через салонний догляд. Я правда знайшла те, що працює і абсолютно відповідає запитам дівчат сьогодні.", - пише Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, відкинутий Ксенією Мішиною Андрій Рибак з шоу "Холостячка" розповів про свій перший секс: "Я не розумів, як потрібно".

Як повідомляв Знай.uа, обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний показав місце, де вперше випробував щастя інтимної близькості: "Відкрию жахливу таємницю".

Знай.uа писав, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, чому перестала страждати по Саші Еллерту: "Здається, всі п'ять".