Кілька днів популярна українська виконавиця заявила, що зйомки 12 сезону "Голос країни" почалися.

Суддями стали, як багато хто знає, Олексій Потапенко, Надя Дорофєєва, чий учасник виграв попередній сезон, новенька в цій справі Оля Полякова і легендарний Святослав Вакарчук. Зараз ми поговоримо про Потапа, який виклав двосекундний ролик на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік. Він частенько публікує будь-які фотографії та відео.

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

"Голос 12! @polyakovamusic настрій - рвань! Дуже крута @nadyadorofeeva і звичайно учасники! #голоскраїни", - пише Олексій Потапенко в публікації.

Але ось на відео він постав з Олею Поляковою. Вона, щось примовляючи продюсеру, вирішила ретельно погладити його лису голову. Хтось із користувачів навіть поцікавився, чи буває суперблондинка в адекватному стані хоч коли-небудь.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Потап, фото: скріншот з відео
Потап, фото: скріншот з відео

"Оля зараз натре лисину і Джин з'явиться☺️", "Оля коли-небудь буває в адеквате?", "Бідний Слава, про якого ти забув", "Цікаво, бажання збулося?!🤔", "На здійснення мрії або щоб викликати Джина", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва порвала на собі сорочку на "Голосі країни", аж Дантес здивувався: "Яка ж ти..."

Як повідомляв "Знай.ua", Потап розповів, чому зв'язався з колишнім Насті Каменських: "Класний хлопець"

Знай.ua писав, Насті Каменських мало? Потап вирішив повернутися до своєї колишньої "любові"