Пройшов вже місяць після того, як в квартирі відомої російської виконавиці Марини Хлєбнікової сталася пожежа.

Це сталося 18 листопада - спальня, в якій вона і перебувала, згоріла до тла. Однак артистку вдалося врятувати з вогню, вона отримала 50% опіків тіла. Зовсім недавно з'явилася інформація, що після всіх страждань, 56-річної знаменитості провели успішну операцію з відновлення шкіри, але їй знову доведеться лягти під ніж хірурга - загальне відновлення триватиме досить довго. Марина Хлєбнікова зустріне новорічні свята в клініці.

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram
Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

14 грудня на її офіційній сторінці, де за її життям стежать понад 18 тисяч осіб, з'явилося аудіозвернення, в ході якого вона подякувала всім небайдужим за підтримку і теплі слова. Зараз серйозних приводів для занепокоєння вже немає.

"Як добре, що пишете мені, підтримуєте. Настрій у мене позитивний, намагаюся йти на поправку. Лікарі допомагають, персонал чудовий. Так що зі мною все буде добре. По можливості буду вам надсилати голосові повідомлення", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В результаті пожежі, як відомо, постраждали і обличчя, і ноги виконавиці, а також верхні дихальні шляхи. Повідомляється, що, за попередньою інформацією, вона заснула з сигаретою в руці. Бо останнім часом вона зловживала алкогольними напоями і перебувала в депресивному стані, хоча все це спростовує її хороший друг.

Нагадаємо, Марина Хлєбнікова серйозно постраждала під час пожежі: співачка в критичному стані

Як повідомляв "Знай.ua", Марину Хлєбнікову підключили до апарату ШВЛ після пожежі, опіки по всьому тілу та обличчю: кадри з місця НП і коментарі лікарів

Знай.ua писав, Шура натякнув, хто міг влаштувати пожежу у Марини Хлєбнікової: "Спеціально спалили"