Анастасія Волочкова побувала на черговому засіданні в Тверському суді, де намагається виграти трудовий спір, про що повідомляє її адвокат.

З'явилося відео невеликої прес-конференції за участю "захисника" і самої балерини, яка не посоромилася прийти в вульгарному вбранні, про що повідомляють багато користувачів в Інтернеті. Цінність відео з післямовою адвоката полягає саме в реакції самої балерини. Вона частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

"Сьогодні "Великий театр" надав, по-перше, документ, що банк відмовив йому в наданні відомостей про грошові кошти, які нібито були виплачені Анастасії. І представив ряд інших документів, у тому числі з Пенсійного фонду, з податкового органу. І ось ці ось прекрасні папірці... Вибачте, я по-іншому не можу назвати ці документи", - заявляє адвокат.

У цей момент Анастасія Волочкова стоїть позаду і ледве стримується, щоб не засміятися. Але у неї не вийшло, тому вже з часом вона розсміялася вголос.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

За її словами, під час засідання сміявся навіть суддя після того, як представник "Великого театру" представив в якості документа її публікації в Instagram.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова влаштувала дикий дебош в турецькому готелі-матюкалася і кричала: "П'яна в шпагат"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова в "нелюдському" вигляді довела людей до нудоти: "Неймовірна наша, знову кукси..."

Знай.ua писав, що випила Анастасію Волочкову замучив склероз, забула своє весілля і колишнього чоловіка: "Я жодного разу не була заміжня"