Другий сезон шоу "Холостячка", головною героїнею якого була Злата Огнєвіч, вже давно відгримів, а неприємні факти про нього спливають досі.

Поспішаємо нагадати нашим читачам, що Злата вибрала Андрія Задворного в якості супутника життя і відшила Діму Шевченко, з яким напередодні гаряче обжималася в басейні.

Злата Огнєвіч і Діма Шевченко в басейні, скріншот з відео
Злата Огнєвіч і Діма Шевченко в басейні, скріншот з відео

У підсумку Задворний сам кинув Огнєвіч. Це сталося одразу після випуску, в якому відбувся поцілунок Злати і Діми і Злати з Андрієм на подвійному побаченні. Про це повідомляв Знай.uа.

Після шоу холостячка дуже зблизилася з Максом Тарапатою, якого вона вигнала ще до фіналу. Але пара зізналася, що вони тільки друзі і не більше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І ось зараз спливла правда про два випуски "Холостячки", в яких Злата нібито жила разом з чоловіками. Але не тут-то було, і тут криється брехня.

Шанувальниця шоу виклала у себе в профілі листування з адміністратором готелю. Яка зізнається, що Огнєвіч і Решетник жили зовсім в іншому місці в Одесі.

"Холостяки проживали в готелі "Аркадія" в Одесі, а Гриша і Злата проживали в "Ок, Одеса" - це більш високий рівень готелю. Довго проживали, 2-3 тижні. Був заїзд у них 12 липня",- повідомила адміністратор.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Дівчина зазначає, що може повірити в цю інформацію, так як коли вона дивилася випуски в Одесі, то їй здалося, що кімната Злати зовсім не обжита, на фоні немає її речей і вона просто сидить на ліжку, в очікуванні поки хтось до неї прийде.

Викривачка зробила висновок, що за підсумком це був сценарій, де Огнєвіч приїжджала в будинок до чоловіків тільки на момент зйомок і їхала після них. Тобто, за фактом, ніякого зайвого контакту з холостячкою у хлопців бути ніяк не могло.

@xo_lostyak

Секреты съёмок "Холостячка 2 " #холостячка #холостяк #ЗлатаОгневич #холостячка2021 #xo_lostyak

♬ оригинальный звук - Холостяк💍Холостячка

Нагадаємо, що Григорій Решетник показав максимальне щастя "Холостячки" Огнєвіч біля Тарапати.

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Злата Огнєвіч прикрила груди тонкою тканиною для тіснішого контакту з людьми.