Українська виконавиця Зіанджа, яка раніше була відома аудиторії під ім'ям Борис Апрель, спростувала чутки про зміну статі.

Про це 31-річна знаменитість повідомила на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Зіанджа, фото з Instagram
Зіанджа, фото з Instagram

За словами Зіанджі, в 2014 році вона зробила кімінг-аут і розповіла всьому світу, що є трансгендерною дівчиною, а не про зміну своєї статі.

"Я не робила операцію зі зміни статі. Я ніколи прямо про це не заявляла. Українська преса і ТБ все перекрутили і домовили: нібито "для народу так буде зрозуміліше". Гучні заголовки = більше шуму, більше кліків по посиланнях = більше грошей. Я прислухалася до PR-менеджера закрити на це очі і не стала сперечатися...", - заявила артистка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Співачка також висловилася про рівноправність статей, а ще про упереджене ставлення до жінок в сучасному суспільстві.

"З часом я зрозуміла, що жінку в суспільстві вважають за об'єкт і слабку ланку. Якщо ти транс жінка, ти також підходиш під цю категорію. А якщо транс чоловік - о, молодець! Я більше не дозволю їм змушувати мене мовчати і робити зручною для них. Так, У мене залишився член між ніг! Так, я можу мати власних дітей, якщо захочу! Так, я повноцінна жінка!" - підсумувала Зианджа.

Нагадаємо, ескортниця, яка раніше була чоловіком, поскаржилася на важке життя в Україні і поїхала до Берліна: "Далі гнити..."

Як повідомляв Знай.uа, трансгендер виносив і народив здорову дитину, але медсестри так і не змирилися: називають його "мамою" замість тата

Також портал Знай.uа писав, "живий Кен", що став Барбі, показав пишні форми: у фігурі - нічого чоловічого