Маша Єфросиніна досить легко увійшла в популярне Youtube-середовище разом з Олею Поляковою в передачі "Дорослі дівчатка".

А зараз відома українська телеведуча розповіла про те, що з коментарів під роликом з Оленою Кравець можна навіть створити пластирі і лікувати рани. Їй дуже сподобалося, що її аудиторія любить глибину, сенс і усвідомлене ставлення до життя. Вона частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

Фото зі сторінки Маші Єфросиніної
Фото зі сторінки Маші Єфросиніної

"Олена дико переживала, вона не хотіла давати інтерв'ю багато років, вважаючи, що її гігантська робота над своїм духовним світом буде нецікава глядачеві, який в наш час запойно жадає провокацій, розтинів, сильний словесних ляпасів... загалом, знаючи все це і провівши з @lennykravets багато розмов про її побоювання, скажу - бачачи такий ваш нереальний відгук, я тішуся!", - заявляє Маша Єфросиніна.

На знімках вона постала в досить цікавому образі, бо на її ногах "голі" туфлі, а на тілі масивна шуба - поки в Україні діють досить неприємні, зимові градуси.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна, скріншот з відео

"Це був найкращий ефір! Я плакала❤️", "Дуже класна шубка, а Маша звичайно її прикрашає!", "Помаранчева сумка або золото🤩", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна згадала, як Оля Полякова підбила її на найбільшу "авантюру" в житті: "Ні за що, таких мільйон"

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з Кварталу 95 згадала, як пережила кілька викиднів: "Двоє пішли, двоє повернулися"

Знай.ua писав, Олена Кравець розповіла, чому відправила дочку жити одну в 15, і ні краплі про це не шкодує: "Нам не вистачало місця"