Регіна Тодоренко продовжує відпочинок в Дубаї, Об'єднані Арабські Емірати, звідки ділиться різними сонячними фотографіями і відео.

Зовсім недавно вона повернулася до камери попою, але через залучення уваги до особливої проблеми. Українська телеведуча зізналася, що інші знімки просто нецікаві її аудиторії , але допомогти малюкові дуже потрібно-йому діагностували смертельне генетичне захворювання.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram
Регіна Тодоренко, фото: Instagram

А зараз, на сторінці Регіни в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,1 мільйонів чоловік, з'явилася фотографія з тієї ж локації, але вже з гумористичним підтекстом.

"Скільки ніг на фото?😃", - пише Тодоренко в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона постала на пляжі, в рожевому купальнику, намагаючись зробити справжню красу в кадрі, поки на її тлі не з'явився чоловік з верблюдами.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

"Не знаю, я бачу тільки задоволене обличчя чоловіка арабського походження😂", "3 ноги, 5 лап!", "Красивих ніг 2", "Три ноги! Дві Регіни і одна мужика😂", "Мені одній здається, що Регіна Петрівна в положенні?", "Мені здається, що той мужик хотів закинути тебе на верблюда і сховатися", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко вирішила змінитися після відродження групи "Smash": "Тепер з Владом схожі"

Як повідомляв "Знай.ua", Backstreet boys На мінімалках: Лазарєв і Топалов повернулися в Smash 15 років потому, як вони звучать тепер

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко довела до сліз дитину, влізли навіть Тимур Родрігез і Долина: "Втомлюєтеся від них"