Німецько-турецька актриса Мер'єм Узерлі ще в 2014 році стала мамою вперше, коли народила дочку Лару.

Жінка отримала всесвітню славу, завдяки ролі в серіалі "Величне століття", вона втілила образ Хюррем. У січні 2021 року вона стала мамою вдруге, коли народила дитину Лілі Коі. І зараз вона поділилася милими фотографіями з красунями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Вона виклала цілих 10 знімків, на частині з яких зображена разом з дітьми в різдвяних костюмчиках, на тлі величезної ялинки. А на деяких кадрах діти постали одні. Видно навіть вплив популярних трендів - у Лари в руках кнопкова іграшка поп-iт. Третій знімок-неймовірно милий. Мер'єм цілується зі своїм малятком, обіймаючи їх обох, поки Лілі спостерігає за цим з соскою в роті.

Мер'єм Узерлі не втрималася і показала, які декорації вони використовували, щоб приготуватися до Різдва.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

"Дрібна точна копія Хюррем🔥", "Як донька схожа на маму😍 100000000 з 10😍", "Яка гарна😍", "Красуні❤️ Старша доча копія мама", "Такі чарівні😍", "Чари🎄", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, як склалася життя найкрасивішої і нещасної жінки султана Сулеймана: правда і міфи про Махідевран

Як повідомляв "Знай.ua", Мер'єм Узерлі багато втратила? Як живе Халіт Ергенч, який зіграв султана Сулеймана в "Величному столітті"

Знай.ua писав, Мер'єм Узерлі з "Величне століття" розтеклася по дивану, ставши "кривавою" принцесою: "Жінка вогонь"