Київське "Динамо" закінчило виступ в УПЛ перед новорічними святами на другому місці. У команди Мірчі Луческу 45 очок, у донецького "Шахтаря" - на два більше, 47.

Однак це не привід для смутку для деяких футболістів з "Динамо". Наприклад, це не завадило бурхливому весільному святкуванню Дениса Попова, який покинув ряди холостяків і одружився на своїй обраниці Дарині. Відомо, що він розлучився з колишньою дівчиною, дзюдоїсткою Дариною Білодід наприкінці 2020 року.

Денис Попов, фото: Instagram
Денис Попов, фото: Instagram

Хлопець зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 58 тисяч осіб. У профілі залишився єдиний знімок з весілля. На святі молодят, як відомо, було чимало футбольних гостей, зокрема, президент "Динамо" Ігор Суркіс з братом Григорієм і дочкою яною, а також багато футболістів. Був також Віталій Миколенко, який поки не може дістатися до Евертона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вітати. Будьте щасливі. Дуже красива пара", "Вітаю з народженням сім'ї. Намагайтеся зберегти свої світлі почуття на все життя", "Щастя вам❤️ любові побільше❤️, бережіть один одного❤️", "Любові, взаєморозуміння і діточок побільше🥳", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина голкіпера "Динамо" зігнулася на яхті, щоб промінчики підігріли попу: "Важко Денису"

Як повідомляв "Знай.ua", Дар'я Білодід "помстилася" колишньому з гарячим італійським спортсменом: "Це не любов, а захоплення"

Знай.ua писав, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос"