Даша Астаф'єва любить ділитися різними кадрами, які демонструють витонченість її фігури і підкреслюють пружні, великі форми.

Модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка групи NikitA частенько радує будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч чоловік. І цього разу Астаф'єва показала 8 кадрів, два з яких заграють з максимальною сексуальністю.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"HELEN MARLEN GIRLS. Time to shine bright❤️🔥", - пише вона в публікації.

Перше фото досить звичайне. Вона вибрала закриту позу, сховавши одну руку під другу, поки притримує нею комір светри. На другому знімку Даша зображена на повний зріст, при піднімаючи ніжку в чорних брюках, з цікавим розрізом на кінці. Але вже третій кадр-те, за що люблять Дашу Астаф'єву. Вона опинилася в м'якому кріслі, з розсунутими ногами. На ногах довгі чоботи, а на тілі - пальто, яке прикриває лише одну частину тіла. В результаті вона сидить без трусів, оголюючи ніжку до причинного місця, а також частина грудей, спрямувавши погляд в невідомість.
"Прекрасна і все", "Ви дуже стильна, рожевий костюм взагалі🔥", "Скільки поколінь виросло на її красі! Скільки сімей зруйновано! Скільки молодиків самоутешено!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва максимально обтягнула груди і "завалилася" до незнайомця додому: "Любов з першого погляду"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва в одному халатику оголила декольте і захотіла на ручки: "Такий настрій"

Знай.ua писав, "А шо Ви там говорите, трах**в там кого?": Даша Астаф'єва гарячим поцілунком змусила Андрія Данилка нервувати