Відома українська фітнес-тренер, блогерка і ведуча-тренер на шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська частенько ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram крутими публікаціями. Цього разу Марина привітала українців з католицьким Різдвом, яке країна офіційно святкує ось уже третій рік поспіль.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"З Різдвом, друзі. Сьогодні у світі святкують католицьке Різдво. Світле і добре свято, коли за столом збирається вся сім'я.

Нехай ваші бажання починають виконуватися відразу ж, як ви будете до них готові. Ми багато мріємо і іноді не розуміємо, чому вони не здійснюються. Головна причина - ми повинні бути до них готові.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І приймати все, що відбувається. Адже одна подія веде до іншої, яка може привести до мрії. Пам'ятайте про це. Будьте готові до чудес і різдвяної магії.", - пише Марина Боржемська.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Також можна помітити, що телеведуча до свіжої публікації додала ще й теплий сімейний знімок зі своєю донькою і сином. Тут всі "найголовніші" люди Марини, які і повинні бути поруч у день Різдва.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська підказала українкам, як вибрати подарунок на Новий рік: "Якщо вам шкода грошей...".

Як повідомляв Знай.uа, 20-річна Наташа три роки пробула в рабстві свого хлопця-бив, ґвалтував і плакав на колінах: "Зняти одяг і розсунути ноги...".

Знай.uа писав, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська зізналася, що діється з нею після розлучення з Узєлковим: "Ридаю білугою".