Популярна українська фітнес-тренер і ведуча на шоу "Зважені та щасливі" Марина Боржемська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 580 тисяч чоловік.

Зараз вона постаралася відповісти на питання, що ж робити, коли щоденна рутина поглинає людину. Боржемська досить правильно зазначила, що побутові речі сильно вимотують, а зараз, в період пандемії коронавірусу (COVID-19), організм відновлюється набагато довше.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"У цей час дуже важливо піклуватися про себе і здоров'я близьких. Важливо дбайливо ставитися до свого організму, прислухатися до нього, піклуватися і плекати. Це щоденна складна робота. Але поки ти не почнеш це робити, нічого не станеться само собою. У вас завжди є підтримка і мотивація для дій. Потрібно тільки зробити цей один крок назустріч до себе!", - пише Марина Боржемська в публікації.

Після цього, тренер спробувала дати приклад - коли люди дивляться на красиву струнку дівчину, їм здається, що у неї все прекрасно. Однак ніколи не знаєш, що переживає людина в той чи інший момент. Навіть ідеальна фігура ніколи не гарантує повного достатку.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Тому вона постарається допомогти українцям знайти душевну рівновагу, поліпшивши якість життя і ставлення до себе, за допомогою нової програми. На знімку вона постала з букетом квітів, до яких додається записка з написом "З любов'ю..."

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Марина Боржемська з'явилася в компанії елегантного чоловіка в окулярах - зовсім не схожий на Узєлкова: "Допомагає..."

Як повідомляв "Знай.ua", чи можна схуднути на вівсянці? Марина Боржемська назвала топ-3 головних помилки про улюблену кашу Шерлока

Знай.ua писав, колишня Узєлкова Марина Боржемська згадала про сексуальні домагання: "Рабство"