Онучка відомої української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко вразила шанувальників новими спокусливим фото та поділилася списком улюблених книг.
Онучка Ротару активно веде свій блог, тому має чимало шанувальників. Дівчина часто ділиться з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з життя на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежить понад 160 тисяч осіб.
Цього разу Соня Євдокименко вирішила поділитися новим фото. Вона позувала на березі моря, загадково дивлячись в сторону. Дівчина одягла розкішну сукню, яка оголила її спину та підкреслила струнку фігуру.

Фото зі сторінки Соні Євдокименко
Фото зі сторінки Соні Євдокименко

Також Соня Євдокименко вирішила поділитися своєю підбіркою книг, які змусять задуматися кожного читача.
Так, дівчина порадила прочитати книгу "Сміливість творити" Ролло Мей, "Біохакинг мозку"Дейва Еспрі та " The Sweet Spot" Пола Блума. Також онука Ротару радить прочитати книгу Дена Аріелі "Передбачувана ірраціональність" та "Атлас серця" Брене Браун.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще