Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина напередодні новорічних свят вирішила перетворитися на "Таємного Санту".

Христина Остапчук активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, і має вже понад 100 тисяч передплатників. Тут дівчина часто ділиться з ними новими фото, відео, новинами з особистого або професійного життя, а також своїми думками щодо тієї чи іншої теми.

Напередодні Нового року дівчина вирішила порадувати своїх підписників і запропонувала пограти в "Таємного Санту". Так вона і її підписники даруватимуть радість один одному напередодні свят, завдяки невеличким подарункам.

Фото зі сторінки Христини Остапчук
Фото зі сторінки Христини Остапчук

"Суть дуже проста, але принесе, я впевнена, багато радості кожному! Залишайте під цим постом свої бажання, що хотіли б отримати в подарунок по ялинку! Той хто захоче і зможе виконати ваше бажання, напише під коментарем вам, що він виконає ваше бажання! ( і відразу не забудьте написати потім теж своє, щоб хтось теж його вам виконав)! І ми будемо бачити, що чиїсь бажання вже виконуються!",- написала вона.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Також Христина Остапчук поділилася новим фото на якому позує на балконі. Дівчина одягла легку шовкову сукню і доповнила свій образ стильними аксесуарами.

Нагадавши, Володимир Остапчук знайшов привід, щоб порадувати дружину після Парижа: "Дай Бог діток скоріше". Володимир Остапчук знову "опинився" з Христиною в Парижі, щоб вимовити заповітні слова

Раніше Знай писав, Володимир Остапчук ніяк не заспокоїться після розлучення-зазіхнув на місце Дантеса: "такі пристрасті, вам і не снилося"

Також Знай повідомляв, Володимир Остапчук нарвався на образу з боку натовпу: "іди на*уй". Український телеведучий назвав таку реакцію присвятою.