Катя Кухар і її чоловік Олександр Стоянов зважилися взяти участь в шоу "Хто зверху" в якості суперників. Адже Саша став частиною чоловічої команди Сергія Притули, а от суддя "Танці з зірками" вирушила до команди Лесі Нікітюк.

В одному з конкурсів шоу під назвою "Правда/брехня" Стоянову належало обдурити Лесю Нікітюк, назвавши факт (або розповівши історію) про себе. Капітану жіночої команди потрібно було сказати, чи правда це.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

"Коли я був маленький, мені було років 8-9, мені було лінь ходити пішки, коли вимикали ліфт, на 8 поверх. І я залазив по зовнішній стороні будинку на 8 поверх, щоб не йти пішки",- шокував чоловік Каті Кухар.

Леся Нікітюк порівняла Стоянова з Людиною павуком, але, не дивлячись на загальне здивування, відповіла, що це правда і не помилилася.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Так, скелелазом був у дитинстві", - посміявся Олександр.

Капітан жіночої команди зазначила, що у Стоянова хороша розтяжка і ясна річ, що він не з'явилася у нього в 20 років. Отже, він займався цим з дитинства.

Нагадаємо, що Катерина Кухар забула повідомити про вагітність свого чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що Катерина Кухар з Олександром Стояновим розповіли, як зберігають пристрасть у відносинах.