Телеведучий Юрій Горбунов нещодавно став батьком вдруге. Катя Осадча подарувала йому сина Данила 19 серпня 2021 року. Після цього чоловік заявляв, що хоче і третю дитину від поціновувачки капелюшків - цього разу доньку.

А поки подружній обов'язок почекає, Горбунов вирішив позмагатися з суддею "Танці з зірками" Катериною Кухар прямо перед її чоловіком - Олександром Стояновим.

І ні, змагалися вони не в танцях, а в умінні блефувати. Справа була на шоу "Хто зверху" в конкурсі"Правда/брехня".

Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official
Катерина Кухар, instagram.com/ekaterinakukhar_official

"Катерина, я вчився в театральному інституті і на 3 курсі ми посперечалися з друзями, що я з'їм один за другим без перерви 12 штук морозива, пломбір в стаканчику, зверху з папірцем. Якщо я з'їдаю, то вони оплачують це морозиво, а якщо ні, то я. Так от, я з'їв це морозиво, було не дуже приємно і холодно",- поділився дитячими забавами чоловік Осадчої.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Катя Кухар відмовлялася в це вірити і стверджувала, що це неправда. Горбунов дуже довго підводив до моменту відкриття таблички, але виявилося, що це таки брехня.

Юрій зізнався, що це реальна історія частково, але він зміг подужати всього 7 штук і у нього "дав збій шлунок".

Нагадаємо, що Юрій Горбунов і Катя Осадча похрестили свого малюка, приховавши його обличчя.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов і Катя Осадча привели нову "жінку" у своїй будинок і одягли за свій рахунок.