Олена-Крістіна Лебідь показала як готується до Нового року. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча програми "Аферисти в мережах" Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 300 тисяч передплатників. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіс.

У грудні Українська знаменитість опублікувала фотографію, на якій показала вбрану ялинку. Поруч із зеленою красунею стоїть наречена Павла Розенка в халатику, а на її голові величезна зірка.

"Ялинка вбрана!🎄🌟🌟🌟🤣🤣🤣", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост.

" я з таким задоволенням дивлюся за Вашою стрічкою, класно напевно з вами в житті спілкуватися))) ви легка і весела! Я захоплююся вами 🥰"; "Бонапартівна";" Вєрка Сердючка,оновлена версія🤩 😂", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Україна має талант: комік зі Львова підкорив серце Ксенії Мішиної, навіть Сергій Притула не стримався

Як повідомляв "Знай.ua", Monatik перепел "Старі фотографії" Кузьми Скрябіна: стане саундтреком до фільму "Я," Побєда "і Берлін"

Знай.ІА писав, Жан Беленюк не на жарт "зголоднів", олімпійського золота мало: "Ще той танк". Зараз він підігрів інтерес, показавши українцям дві зароблені медалі на Олімпійських іграх - золоту і срібну.