У суботу, 25 грудня 2021 року, відбувся фінал другого сезону грандіозного шоу "Маска", в якому між собою билися Жирафа, Скандал і Мухомор.

Переможцем став Melovin (Костянтин Бочаров), який, як раз-таки, і ховався під маскою жирафи. А в інших костюмах була Оля Цибульська і Олег Кензов. Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Костянтин Бочаров частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб, або ж появами в телепередачах.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Своєю поведінкою знову не здивували і зіркові детективи. Оля Полякова навіть на стіл залізла, щоб закричати нібито від "шоку", від фіналу "Маски", в якій несподівано переміг Melovin.

У коментарях в Instagram вже з'явилися багато фанатів хлопця, які пишуть, що по-новому на нього подивилися, як на артиста. Хтось навіть назвав його "діамантом" українського шоу-бізнесу - і ще сотні захоплених слів на адресу музиканта.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Можна нескінченно дивитися на фінальну істерику детективів!", "Андрій Михайлович у фіналі реабілітувався за всі випуски, в яких він відмовлявся танцювати", "Найкраще шоу, найнесподіваніше відкриття, було круто❤️", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Оля Полякова на шоу "Маска" розповіла про спільну дитину DZIDZIO і Цибульської: "Як ти міг? Що за кум?"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розкинула свої напівголі ніжки на дивані, чекаючи Новий Рік без Потапа: "Ніби вперше"

Знай.ua писав, Андрія Данилко "клонували" у фіналі шоу "Маска", а він і не проти: "Все подобається, але хочеться шампанського"