Арсен Мірзоян навіть у переддень Нового року не забуває про спортивний спосіб життя.

Востаннє він показував результати тренування з волейболу кілька днів тому. Але зупинятися український виконавець не збирається. Він поділився фото-звітом про останню гру в 2021 році на своїй сторінці, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб. Не забуває Арсен і про те, що потрібно показувати людям знімки з концертів, зі своєю коханою Антоніною Матвієнко і результати готування на кухні.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

"Було шумно і гаряче🔥, але без матюків. Салют всьому волейбольному співтовариству і до зустрічі в 2022 р.", - пише Арсен Мірзоян в публікації.

Він опублікував єдиний знімок, як він сидить в кріслі, близько невеликої декоративної ялинки і Діда Мороза. На ньому стандартний спортивний костюм - футболка, шорти, кросівки і наколінники, якщо раптом станеться порятунок. Арсен жестом показує "Вікторію", вказівним і середнім пальцями, спрямованими вгору у формі V.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

У коментарях відзначився лише один користувач, який написав "Peace", що при перекладі означає - "Мир".

Нагадаємо, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вибачився перед коханою через ревнощі - але змушений її відпустити: "Боже, як..."

Як повідомляв "Знай.ua", м'язистий Арсен Мірзоян показав, на які трюки здатне його тіло - Тоні Матвієнко пощастило: "Неймовірно"

Знай.ua писав, що краще - "Шуба" або "Олів'є"? Тоня Матвієнко поставила крапку в одвічній суперечці новорічного меню