Аліна Гросу, як і інші зірки укра це шоу-бізнес, розповідає шанувальникам про передноворічний настрій, про казкову атмосферу - не тільки в своїх будинках, а й навколо.

І адже дні протікають неймовірно швидко, не встигнемо ми озирнутися, як пролетять наступні кілька днів і настане 31 грудня, а там Новий Рік, Різдво. Цього разу Аліна поділилася чотирма кадрами, два з яких зроблені в новорічній локації, а інші два — показують трохи смутку в очі Гросу. Опублікувала вона їх на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 470 тисяч осіб.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Як виявилося, це скоріше не смуток в її обличчі, а втома від насиченого робочого графіка.

"Навколо панує казкова атмосфера🎄 З Різдвом всіх святкуючих️ ️ ️ А ми з командою не вилазимо зі святкового корпоративного туру в цей час 🤗 💖 і відзначаємо з вами кожен день🙌 позавчора був Київ, вчора Кривий Ріг, сьогодні Київ, і навіть зйомки в серіалі встигаю. А як ви проводите крайні дні цього року?", - пише Аліна Гросу в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Супер-красуня😍", "Обожнюю тебе і твоя творчість, але коли перебір в хвалінні себе, це дратує", "Ну дуже красива😍", "Аліна повинна царювати над нами всіма😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу вперше зробила це в гостях у Михайла Поплавського, всі аплодували стоячи: "Талановитий"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "Тривав всього 30 хвилин"

Знай.ua писав, Аліну Гросу в чорному "обліпили" загадкові незнайомці: "Мріяв про тебе"