"Холостячка" Злата Огнєвіч, за результатами пост-шоу, виявилася зовсім одна, так як Андрій Задворний втратив до неї почуття і розлучився через півтора місяці відносин поза камерами.

Їй дуже пощастило, бо поруч опинився Максим Тарапата, який надав максимальну підтримку в якості друга. Їх разом помітили, гуляють київськими вулицями, ще коли шоу виходило на телеканалі СТБ. Згодом виявилося, що Макс вирішив не залишати її в біді. Але всі забули, хоча і нагадують Златі, що в першу чергу розбили не їй, а вона Дмитру Шевченку.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

Проте, здається, що в житті артистки знову все стало добре. Бо вона частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік, і здається там абсолютно щасливою. Зараз же в TikTok з'явився ролик, на якому Злата опинилася по одну сторону з Максом, а по іншу - з Дімою.

"Сьогодні просто найкраща компанія. Максим Тарапата і Діма. Заздріть мені", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Але багато пишуть про погляд Макса, який дивився на неї "закоханими" очима, коли вона звернула на нього увагу.

"А чому заздрити, таких чоловіків упустила", "Злата, відкрий своє сердечко Максу, він твоє все", "Компанія дійсно гідна, але як же можна було раніше цього не бачити?", "Як же на тебе дивиться Макс закохано", - пишуть користувачі в коментарях.

@xo_lostyak

Интересная компания😊 #холостячка #холостяк #ЗлатаОгневич #димашевченко #максимтарапата #xo_lostyak #жизньпослепроекта

♬ оригинальный звук - Холостяк💍Холостячка

Нагадаємо, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник з дружиною показав за що любить новорічні свята: "Тільки такі асоціації"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч перед Новим роком зважилася на кардинальні зміни: "Розлучаюся без жалю"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч жила з іншим чоловіком, поки Тарапата і Задворний билися за її серце на проекті: "Це рівень"