Екссолістка "Віагри" Альбіна Джанабаєва зізналася, що була змушена розлучитися з чоловіком Валерієм Меладзе після народження малятка в квітні 2021 року.

Розповіла про це виконавиця не на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де частенько викладає всілякі фотографії та відео і де за її життям стежать понад 510 тисяч осіб, а на вечірньому шоу Алли Довлатової, проте зовсім без сліз, хоча і проведе Новий рік з трьома дітьми, без коханого чоловіка. Справа в тому, що вони не розлучаються, як партнери, а просто змушені виконувати зобов'язання і їх гастрольні графіки просто не збігаються.

Альбіна Джанабаєва, фото з Instagram
Альбіна Джанабаєва, фото з Instagram

- Як ви зазвичай з Валерою зустрічаєте Новий Рік?

"Слухай, ну взагалі не кожен Новий рік ми зустрічаємо разом. Незважаючи на, як би так сказати, стаж наш сімейний. Він новорічної ночі часто працює, я працюю, навіть якщо я вдома, то він на концерті. Але у нас вечірня вечеря 30 грудня і з 1 січня все в нашому розпорядженні. Але 31 Грудня ялинки-нікуди без них", - заявила Альбіна Джанабаєва.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Альбіна Джанабаєва, фото з Instagram
Альбіна Джанабаєва, фото з Instagram

- Новий Рік для артистів свято-свято, тому що, він, звичайно ж, не Сімейний, але він такий приємний, тому що він грошовий.

"Взагалі, це класно. За великим рахунком, мені здається, потрібно до цього так і ставитися. Ти стільком людям даруєш радість в цю ніч", - додала Альбіна.

Нагадаємо, хто стрункіший - багатодітні матусі або "чайлдфрі" зірки: Джанабаєва, Анна Семенович, Ходченкова і Бузова

Як повідомляв "Знай.ua", Віра Брежнєва перестала ревнувати? Костянтин Меладзе набрав новеньких у "ВІА Гру": "У захваті від цих тіл"

Знай.ua писав, Діана Іваницька, яка не потрапила до ВІА Гру, зізналася, чого натерпілася від Меладзе за два роки: "Різала собі руки"