Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають, як суперблондинку, зізналася, в який момент прийняла рішення не їздити в Росію з гастролями. Уривок її інтерв'ю Дмитру Гордону з'явився в соцмережі "ТікТок".

«Коли почалася війна, російський ринок для деяких закінчився, а для деяких почався. Для тебе закінчився. Це був свідомий вибір?", - поцікавився Гордон.

«Ми ще їздили туди спочатку. Тому що якось ще тоді їздилося. Але це вже було дуже важко. Це було некомфортно, розмови були жахливі. З ними неможливо було спілкуватися. Вони таке розповідали... ось всі жахи, які у них були по телебаченню, про розп'ятих хлопчиків, згвалтованих жінок... це все говорилося в обличчя. "Ви ж кінчені бандерівці, ви ж з глузду з'їхали! Що ти робиш?!" І коли ти кажеш, що ж має статися з хлопчиком, який тільки прийшов в армію, щоб він згвалтував стареньку на очах у публіки... це не чулося зовсім», - згадує артистка.

@gordondmytro

@polyakova_olya #полякова #оляполякова #поляковаоля #басков #агрессиякремля #агрессияроссии #россия #украинароссия #украина #вгостяхугордона #гордон

♬ оригінальний звук - Дмитрий Гордон

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Потім я вела якусь премію, і я вела її в парі з Басковим... і прямо на сцені до тебе зневажливе звернення, як до вихідця з України -" що у вас там?». У мене порвалися колготки, і Басков сказав: «Ви тепер все будете в драних колготках до нас їздити». Це було огидно", - зізнається співачка.

Вона додала, що російські зірки «люблять пожартувати, принижуючи когось».

«У якийсь момент ми сіли і прийняли рішення, що більше їздити туди ми не будемо. Ми будемо розвивати кар'єру в Україні, тому що етично це для нас неможливо», - додала вона.

Нагадаємо, Оля Полякова натерла Потапу його "сильну сторону", поки він перехвалює Надю Дорофєєву: "колись буває в адеквате?"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова підкочувала до Олега Винника 4 роки і він вирішив здатися: "вона хотіла їсти"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова всілася апетитною попкою в крісло судді "Голос країни": "вже і туди дісталася".