Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, дружина співака Володимира Дантеса, часто радує своїх шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де у неї вже 5 мільйонів фоловерів, які не втомлюються активно лайкати і коментувати.

Час від часу співачка спілкується з фанатами у форматі сторіс. Цього разу дівчина опублікувала відеозапис, в якому привітала своїх шанувальників з прийдешніми святами. В руках вона тримає пляшку шампанського, а сама вбралася в святкове блискуче плаття синього кольору.

"Відкриваю сезон привітань "з наступаючим" і вперше - пляшку ігристого. Ти на чиєму боці: "я сама відкрию!" або «помогииитеее»?",- поцікавилася вона у своїх читачів.

"Я бариста, тільки вчора відкрила 50 пляшок... Так що варіант "сама відкрию" - не проблема", "Я сама відкрию, але з чиєюсь допомогою, з наступаючим!", "А що ви все від камери відходите?",- сміються її шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Надь, з наступаючим. Я знаю, що наступний рік ти продовжуєш нас радувати і захоплювати своїми перемогами і звичайно ж новими треками", - додають люди.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Тіна Кароль кинулася під машину на дорозі: "Побачив, знепритомнів". Тіна Кароль вирішила станцювати прямо перед машиною, поки переходила дорогу - ніхто її не зупинив.

Як повідомляв " Знай.ua " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею