Оля Полякова заявилася на інтерев'ю до Каті Осадчої в образі Снігової королеви. І це, варто відзначити, був найбільший її кокошник. Ведуча передачі "Світське життя" вже може починати заздрити.

Оля Полякова розповіла, чи важко їй дається виходити на сцену щодня двічі протягом двох тижнів. Співачка поділилася своїми враженнями від перетворення на чоловічу роль у фільмі "Зірки з обміну".

Королева ночі пояснила, навіщо виходить на сцену з такою регулярністю і як вона на це зважилася.

"Потрібно було це зробити, поки я ще молода. 30 тисяч квитків вже продано на нашу виставу. Люди хочуть нас бачити. Коли мене просять співати, то я ніколи не можу відмовити", - поділилася співрозмовниця Осадчої.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Переддень Нового року - то дуже гаряча пора для Олі: це не тільки прем'єра мюзиклу, а й прем'єра кіно "Зірки за обміном", де вона з Дзідзьо обмінюється тілами. Полякова розповіла, як їй було перетворитися на чоловіка на знімальному майданчику.

"Я не зовсім Дзідзьо грала, він був брудний і волохатий рокер. Це був мікс між Вакарчуком і Винником, і трохи Олега Кензова. Я навчилась відкривати оком пиво, я навчилась ходити, як чоловіки. Мені було важко... Чоловіки не жестикулюють, вони стримані і це найголовніша пастка для мене, але я стрималася"

Нагадаємо, що Коля Басков принизив Олю Полякову просто на сцені – більше ніяких поїздок в РФ.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова натерла Потапу його "сильну сторону", поки він перехвалює Надю Дорофєєву.