51-річна Ірина Білик розповіла Каті Осадчій, як любить проводити свята. Співачка поділилася, чому їй подобається святкувати вдома і що вона готує до Нового року в інтерв'ю передачі "Світське життя".

Новорічні свята у Ірини починаються з дня народження її сина Табріза (8 грудня). З цього приводу колишня Діми Коляденка розповіла, яке свято вона влаштувала.

"Останнім часом я люблю робити свята вдома, тому що я люблю готувати і у мене це добре виходить. Я в Інтернеті о 6 ранку вже читаю якісь нові рецепти і о 7 я вже їх роблю".

Співачка зізнається що її колишній продюсер Юрій Нікітін просив не розповідати на всю країну, що вона така домашня і хазяйновита, адже зірки такими не бувають.

Також Ірина Білик поділилася своїм фірмовим рецептом новорічного салату:
"На терочку варену картопельку, курочку, зновушар цибулька, кукурузки, сирка твердого, трохи майонезу і яєчко".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ірина Білик, фото з Instagram
Ірина Білик, фото з Instagram

Іра давала інтерв'ю після мюзиклу "Снігова королева", де головну роль виконувала Оля Полякова.

Білик зізналася, що вона була Сніговою Королевою багато разів, але саме в цьому мюзиклі її зацікавив образ бабусі, яку грає Діма Коляденко. Адже прототипом цієї бабусі бла її мама - Анна Яківна.

Нагадаємо, що Ірина Білик відправила послання українкам, після якого жінки зможуть подолати свій найбільший страх.

Раніше ми повідомляли, що розлучена Ірина Білик поділилася неймовірною радість