Дар’я Астаф’єва після тривалих стосунків все ж таки розійшлася з бойфрендом Артемом. Співачка зізналася, що стало причиною їх розлучення. Як Дар’я Астаф’єва справляється з самотністю, вона розповіла в ефірі шоу «Світське життя» з ведучою Катериною Осадчою.

Осадча зазначила, що ці стосунки пережили і кримінальну справу, заведену на чоловіка, і суди, і заборони на виїзд за кордон. Але щось стало останньою краплею, і молоді люди розлучилися.

Даша Астаф'єва, скріншот з відео
Даша Астаф'єва, скріншот з відео

«Для мене це стало повчальною історією. Це єдині стосунки, в яких ми залишилися в гарних відносинах. Ми як були справжніми друзями, але ми більше друзі, ніж люди, які кохають один одного. Це любов, але не зовсім любов. Ми не зовсім готові до продовження сімейних стосунків. Нажаль, деякі події можуть зруйнувати почуття і те, що будувалося роками», - зізналася вона.

«Ми вичерпали ресурс почуттів і сил. Все те, що мало піти на будівництво родини, доброго і хорошого. Дуже багато було випробувань і втручання інших людей. Проблеми сильніші, нажаль, аніж стосунки», - додала дівчина.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після розриву стосунків Астаф’єва повернулася до Києва, у свою холостяцьку квартиру. Вона переймалася, що зіткнеться із депресією, проте друзі, сусіди й улюблені собаки не дають їй нудьгувати. Вона додала, що в її собак є няня.

«Я інколи аж ревную, що вони так люблять няню Катю», - хвилюється Астаф’єва.

Щодо нових стосунків дівчина відповіла, що чудово почувається на самоті. Вона також додала, що родичі постійно намагаються їй когось «посватати», але вона має намір приділити увагу собі й трохи «отямитися».

Нагадаємо, Даша Астаф'єва максимально обтягнула груди і "завалилася" до незнайомця додому: "Любов з першого погляду".

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва в одному халатику оголила декольте і захотіла на ручки: "Такий настрій".

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва розсунула ніжки після поцілунку з Андрієм Данилком, але забула трусики: "Скільки сімей зруйновано".