Світлана Лобода, Ані Лорак, Віра Брежнєва та багато інших яскравих зірок російського шоу-бізнесу народилися і виросли в Україні.

Однак всі вони з часом знайшли могутню фан-базу в Росії, змінюючись на очах протягом довгих років. Тому пропонуємо подивитися, як виглядали поп-діви ще на початку своєї кар'єри.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Наприклад, Ані Лорак народилася в Чернівецькій області, місто Кіцмань, де пройшла важке дитинство, бо її батьки жили в злиднях і вона опинилася в школі-інтернаті. У 1992 році вона підписала контракт з продюсером Юрієм Фалесою, з яким і почалися рухи в бік серйозної кар'єри і великої сцени. Вже через 7 років вона отримала звання Заслуженої артистки України, посіла друге місце на "Євробачення" в 2008 році завоювала безліч нагород, зараз проживаючи в РФ.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Анна Седокова спочатку народилася і росла в Києві разом з мамою, вчителем музики Світланою Георгіївною. З ранніх років дівчинка виявляла інтерес до творчості і танців, тому в 6-річному віці стала учасницею народного ансамблю "Світанок". У якийсь момент їй вдалося проникнути в "золотий" склад "Віагри" з Вірою Брежнєвою і надією Грановської, відрізняючись дзвінким вокалом і яскравою зовнішністю.

Анна Седокова, фото: Instagram
Анна Седокова, фото: Instagram

А ось Віра Брежнєва народилася в Дніпродзержинську, в багатодітній родині. Крім неї батьки дбали ще про трьох маляток. Тому віра дуже рано почала працювати, щоб допомогти рідним. Бо батько став інвалідом після автомобільної аварії. У 2002 році її помітив Костянтин Меладзе і Дмитро Костюк, будучи продюсерами "ВІА Гри". Блондинка з легкістю пройшла в кастинг і залишалася його учасницею протягом чотирьох років. А потім пішла будувати сольну кар'єру.

Світлана Лобода, як і Анна Седокова, теж народилася і виросла в Києві. Вона тяжіла до творчості з самого дитинства, закінчивши музичну школу по класу фортепіано, диригування та академічний вокал. Далі слідувала Київська естрадно-циркова академія і величезна теоретична база знань. Тому, опинившись на великій сцені, замінивши Анну Седокову в "ВІА Гра", про неї і дізналися.

Світлана Лобода, фото: Facebook
Світлана Лобода, фото: Facebook

Нагадаємо, Ані Лорак розповіла про кохання після зустрічі з Тетяною Навкою: "Дуже приємно"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Седокова роздяглася прямо посеред сніданку, як тільки їй стукнуло 39: "Терміново потрібен..."

Знай.ua писав, Меладзе на всіх не вистачить, Віра Брежнєва знайшла як зустріти Новий Рік без чоловіка: "Хочеться ревіти"