Українському шоумену, продюсеру та актору Андрію Данилку, відомому під сценічним ім’ям «Вєрка Сердючка», пропонували посаду президента України. Із такою заявою головна редакторка видання "Гордон" Олеся Бацман виступила в інтерв’ю у програмі "Хард із Влащенком" на YouTube.

За її словами, Данилко міг у 2019 році замінити кандидата у президенти України Володимира Зеленського. Його нібито "планували" зробити очільником держави, натомість пропонували йому "великі гроші".

"Його умовляли це зробити, дуже багато хто вмовляв. Приходили від різних сил, партій. Обіцяли дуже великі гроші", – запевняє Бацман.

На її переконання, Андріяю Данилку вдалося б стати тим політиком, який зміг би повністю перекроїти "політичний ландшафт" країни у той час. Однак співак і шоумен відмовився від такої перспективи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бацман запевняє, що Данилко вирішив "зберегти себе".

«Ось це те, що не вдалося Володимиру Зеленському», – впевнена журналістка.

Вона також додала, що серед потенційних кандидатів у президенти від шоу-бізнесу був і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Він мав бажання, однак не витримав конкуренції та натиску з боку суперників, і вирішив відступити.

А от актор «Кварталу 95» Зеленський "пішов і виграв вибори".

Нагадаємо, Ані Лорак розповіла про кохання після зустрічі з Тетяною Навкою: "Дуже приємно".

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати"