Популярність Антона Wellboy в українському шоу-бізнесі продовжує зростати щодня, великими кроками - хлопець просто підірвав чарти своєю піснею "Гуси".

У якийсь момент стало відомо, що йому гарненько допомогла Тіна Кароль, а ще засновник "Грибів" Юрій Бардаш. Нещодавно Антонін постав перед українцями в образі бандита Гаррі Лайма з культового різдвяного фільму "Один вдома". Знімки він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 55 тисяч осіб.

Антон Wellboy, фото: Instagram
Антон Wellboy, фото: Instagram

А зараз він постарався відповісти на 29 цікавих питань Слави Дьоміна на "Люкс ФМ".

— Що ти найбільше любиш робити наодинці?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я люблю наодинці думати, міркувати. І просто встромляти в стелю. І наодинці ще можу постояти на цвяхах", - зізнався хлопець.

— Що потрібно дівчині, щоб сподобатися мамі Антона?

"Я не знаю... щоб вона мене любила. Моя мама каже: "Боже, Антоне, коли ти дівчину вже знайдеш. У тебе скільки шансів є, ти ж найпопулярніший артист. Вибери собі якусь одну", - зізнався Виконавець.

— У скільки років був вперше інтим?

"У мене вперше був інтим в 19 років. Тобто, ось недавно", - розповів Антон Wellboy.

Нагадаємо, Тіна Кароль розповіла про скандал з "Танці з зірками" і як з Юрієм Бардашем допомогла "Гусам" Wellboy полетіти: "перші Фінанси отримав з моїх рук"

Як повідомляв "Знай.ua", Антон Wellboy "спалив" собі волосся на голові і став лиходієм: можна знімати продовження "Один вдома"

Знай.ua писав, Wellboy відпустив "Гусей" і тепер взявся за "Вишні": чим підкорюватиме артист слухачів цієї осені