Донька Марії Єфросиніної нещодавно повернулася на новорічні свята до України. Телеведуча поділилася, як проходило навчання Нани. Чому донька Марії Єфросиніної після року навчання в Канаді повернулася до України, вона розповіла в ефірі шоу «Світське життя» з ведучою Катериною Осадчою.

Єфросиніна зазначила, що дівчинка закінчила екстерном обидва півріччя.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна, скріншот з відео

«Так сталося, що вона потрапила у доросле життя за кордоном, до Канади, саме у розпал пандемії. Вона не бачила ані країни, ані вулиць, ані міста - нічого. Вона жила в резиденції, і усвідомлення того, що вона живе за 10 тисяч кілометрів від нас… Навіть якщо в неї заболить живіт, і їй немає, куди іти – щось там в неї перевернуло. Вона приймає рішення, що хоче бути ближче до нас. І ставить нас перед фактом, що 12-й рік, 12-й клас коледжу вона здасть за один семестр. І здала», - розповіла Маша.

Вона додала, що дівчина самостійно підготувалася до іспитів з маркетингу, політології, соціології, і все англійською мовою.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«Виявляється, якщо наші діти не гуляють і в них поганий інтернет, вони можуть здавати іспити екстерном», - наголосила телеведуча. У майбутньому її дочка планує вступати в університет у якійсь з європейських країн.

«Ми обрали 5 закладів, від найвищого ґатунку, де треба буде нирки продавати, до трохи меншого. Від Лондона до Австрії», - додала вона.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна згадала, як Оля Полякова підбила її на найбільшу "авантюру" в житті: "Ні за що, таких мільйон"

Як повідомляв "Знай.ua", Кравець з Кварталу 95 згадала, як пережила кілька викиднів: "Двоє пішли, двоє повернулися"

Знай.ua писав, Машу Єфросиніну навіть мороз на вулиці не зупинив - "голі" ноги, але зате в шубі: "Дико переживала".