Як і співачка з A Prayer, Мадонна пообіцяла, що буде кілька "сюрпризів на Новий рік", коли вона поділилася парою закулісних знімків у себе в студії.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна виглядала сенсаційно, коли вона збільшила температуру в блакитному платті в дрібну клітку, яка була розстебнута, щоб дебютувати в глибокому стилі з відкритими плечима.

63-річна співачка поєднувала своє вбрання з чорним корсетом, незграбними чобітьми і її фірмовим предметом одягу на даний момент-сексуальними і прозорими панчохами в сіточку.

Мадонна
Мадонна

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Піднявши те, що, здавалося, було лірикою пісні, музичне повернення Мадонни, здавалося, було в самому розпалі, оскільки вона була затиснута за великим мікрофоном.

Розбудивши фанатів, вона підписала: "Так здорово знову повернутися в студію, займаючись музикою ... Сюрпризи в Новому році @swaelee @laurendelia @jozzy @burberry".

Мадонна
Мадонна

Пост сподобався більш ніж 114 000 підписників і отримав більше 2000 коментарів від обожнюючих фанатів, причому більшість з них були дуже схвильовані її музикою.

Тим часом, Мадонна і її дочка, викликали минулого тижня справжній інтернет-шторм.

25-річна Лола, яка вважає, що її індивідуальність стала успіхом її модельної кар'єри, розпалила фанатів, продемонструвавши своє неймовірне тіло з усіх боків для недавньої зйомки обкладинки журналу PAPER Magazine, зробленої фотографом Індіаною Парк.

Мадонна
Мадонна

Не бажаючи, щоб Мадонну затьмарила її дитина, вона вирішила в Фотошопі позувати зі своєю приголомшливою дочкою, а не топлес-манекенником, який спочатку був на знімку.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Мадонна стала схожою на воскову фігуру.