Відома балерина Анастасія Волочкова періодично ділиться з шанувальниками новинами про те, як проходить суд з Великим театром в Тверському суді.

Якось її навіть наздогнала істерика після чергового засідання, коли її противник як доказ надав скріншоти з її сторінки в соціальній мережі Instagram, де вона частенько викладає фотографії та відео і де за її життям стежать більше 1,2 мільйона чоловік.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Востаннє вона розповідала, що прокуратура і правоохоронці довели шахрайські дії з боку "Большого театру" і підробку документів, а зараз вона опинилася в ролі Діда Мороза біля Сергія Глушка і російського естрадного співака Шура. На ній класична шуба казкового персонажа, а ще можна помітити, що руки свої Вона тримає на їх ногах.

"Сьогодні я в ролі Діда Мороза 😂🌴🌲 #анастасияволочкова #новыйгод", - пише Волочкова в публікації.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram
Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram

"Снегурка Сергій?", "Джигурди не вистачає😂", "Прикольно", "Почуття гумору у всіх трьох на рівні👏", "Кошмар!", "Правильно, Анастасія. Так і ходи! Це один з небагатьох пристойних костюмів", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова закотила істерику після суду з "Великим театром" - адвокат тримався молодцем: "Прекрасні папірці"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова в "нелюдському" вигляді довела людей до нудоти: "Неймовірна наша, знову кукси..."

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова влаштувала дикий дебош в турецькому готелі-матюкалася і кричала: "П'яна в шпагат"