Володимир Дантес в 2021 році досяг чималих успіхів в українському шоу-бізнесі, про що і написав у підведенні підсумків.

Він озвучив головного персонажа в мультфільмі, переміг в декількох шоу ("Ліга сміху", "Ліпсінк-батл"), став обличчям зимової колекції популярного бренду, продовжив розповідати про стартапи в нашій країні і випустив новий музичний альбом. Зараз він на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч осіб, опублікував не рекламний пост, в ході якого поговорив про страхи.

Володимир Дантес, фото Знай.uа
Володимир Дантес, фото Знай.uа

"Я вже зрозумів, що навіть по фото можна зрозуміти коли реклама, а коли ні. Вирішив відразу попередити, що інформативний пост. Я підписаний на аккаунт, де постійно викладають прикольні, Сучасні, життєві і ситуативні страхи. Наприклад: корпоративи на трьох роботах співпадуть, не накритий салат, а він завітриться, ти згориш раніше, ніж дедлайн", - пише Володимир у публікації.

Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу
Володимир Дантес, фото пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Тому Дантес вирішив подумати над тим, які страхи притаманні йому - як виявилося, він дуже боїться профукати момент. Наприклад, як це було з біткоіни, коли ніхто не вірив, що ця віртуальна валюта буде коштувати хоч якихось грошей. Або ж випустити новорічну пісню, але в квітні. Або ж зізнатися дівчині в коханні, коли вона вже стоїть на весіллі з вашим кращим другом.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, хто з дружин Потапа лякав її більше всіх: боялася ще до весілля з Дантесом

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес став особистим офіціантом для Слави Дьоміна: "Картоплю фрі і два бургери"

Знай.ua писав, грайлива Надя Дорофєєва взялася за пляшку, поки Дантес не бачить - "Вчора відкрила 50 штук"