Надя Дорофєєва знову вирішила надіти ангельські крильця щоб заспівати композицію "Я твоя не первая" на шоу у Катерини Осадчої під назвою"Світське життя".

Виконавиця продовжує впевнений рух по кар'єрних сходах. Зараз вона знову повернулася в суддівське крісло пісенного шоу "Голос країни", щоб позмагатися з Олексієм Потапенко, Святославом Вакарчуком і Олею Поляковою. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік, вона частенько викладає різні фотографії і відео.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"З цією піснею у мене відразу трапилася любов. Я рада, що ви її відчули разом зі мною🙏 Mood video вже подивилися майже 3 мільйони людей, а пісня вже місяць в топ-чартах💔 Ось Мій перший виступ з нею на @svitsketv у @kosadcha. Режисерами виступили мої улюблені @tri.direction. Спасибі, що так тонко відчуваєте мене", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

У 44-секундному відео вона, з пластиром під оком, в тонкій сукні і з крилами співає ніжну пісню.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

"Дуже красиво😍 магічно✨", "Надя Дорофєєва - це талант і великий приклад для всіх початківців артистів!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, хто з дружин Потапа лякав її більше всіх: боялася ще до весілля з Дантесом

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес став особистим офіціантом для слави Дьоміна: "Картоплю фрі і два бургери"

Знай.ua писав, грайлива Надя Дорофєєва взялася за пляшку, поки Дантес не бачить - "Вчора відкрила 50 штук"