Дмитро Комаров в рамках передачі "Світ навиворіт" відвідав Еквадор. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Світ навиворіт.

Відомий український ведучий Дмитро Комаров, який вже багато років веде програму" Світ навиворіт", частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона осіб. Багато лайкають і коментують кожен його пост.

На даний момент телеведучий відправився в Еквадор, де познайомився з працівницями інтим-послуг. Справа в тому, що в цій лантіноамериканської країні даний вид заробітку легальний і з цієї причини в місті стоять не соромлячись.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

При цьому багато хто з дівчат у відносинах, а хтось навіть заміжня. Зокрема Дмитро Комаров познайомився з багатодітною матір'ю, яка працює в цьому бізнесі. Її після роботи чекає чоловік на ім'я Іван-справа в тому, що деякі Латиноамериканські імена співзвучні зі східноєвропейськими.

Скрін, Instagram Комаров
Скрін, Instagram Комаров

Нагадаємо, Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим:"звалилося на голову". Олександра Кучеренко розповіла про важливий день

Раніше Знай писав, Молода дружина Дмитра Комарова засвітилася на відпочинку без чоловіка: закохала греків довгими ніжками зірка заявляє, що опинилася на грецькому острові Ідра спонтанно і це було її найкращим рішенням, яке вона ніколи не забуде.

Також Знай писав, що дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко похвалилася результатом зустрічі з чемпіоном: мокренька.