Якось нещодавно ми писали про інтерв'ю відомої української фехтувальниці Ольги Харлан, в якому вона розповіла багато цікавих фактів про себе.

В ході десятихвилинної розмови в шоу "Зірковий шлях" зі спортсменкою, стало відомо про її перший шлюб, про розлучення з коханою людиною, про зйомки в чоловічому журналі і про нові стосунки з італійцем. Крім того, Ольга навіть якось зізналася, що падала в люк.

Ольга Харлан, фото: Instagram
Ольга Харлан, фото: Instagram

Дівчина частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 33 тисяч чоловік. І зараз вона опублікувала спільний пост з Нью-Йорка, зі своїм коханим чоловіком. Ще недавно Харлан заявляла, що це місто для неї унікальним, бо здається божевільним, різноманітним і двоольно вільним.

"NEW YORK🗽 Day #🎄 Merry 🇺🇸 Christmas🎅", - пише Ольга Харлан, святкуючи Різдво разом з католиками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ольга Харлан, фото: Instagram
Ольга Харлан, фото: Instagram

"Живіть дружно❤️ Любіть один одного😍", "Будьте щасливі! Ви заслужили!👍", "Ой, як я за тебе рада! Дуже красива пара", "Дуже красива ялинка😍", "Щастя вам величезного бажаю", "Гарні😍. Здоров'я і щастя вам. Веселого Різдва🎄", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, заміжня Ольга Харлан розповіла, як партнер по "Танцям з зірками" перевернув її життя: "Пішли сльози"

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістка "Танці з зірками" Ольга Харлан впала в люк і розповіла про це на всю Україну: "Шрам на шрамі"

Знай.ua писав, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан вперше назвала причину розлучення і чому закрутила роман з Луїджі Самеле