В середині грудня закінчився другий сезон романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею Златою Огнєвіч в головній ролі, в кінці якого вона вибрала Андрія Задворного в якості чоловіка своєї мрії.

Виконавиця хотіла будувати подальші відносини саме з ним, відкинувши таких кандидатів як Дмитро Шевченко, Максим Тарапата і Роман Свечкоренко. Однак через півтора місяці Андрій розлучився зі Златою, бо у нього пропали почуття. Зараз він частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 55 тисяч чоловік.

Андрій Задворний, фото з Instagram
Андрій Задворний, фото з Instagram

Цього разу чоловік розповів, що у його малятка-дочки почалися канікули, тому у них є можливість кайфанути разом.

"У Кіри почалися канікули, кайфуємо разом! Це казковий час, класно проводити з найулюбленішими, тільки з ними хочеться ділити справжню казку, якою просякнуті ці дні😍", - пише Андрій Задворний у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

"Че без шапки😮", "Боже які милашки. Андрій, у вас дочка просто чудова. У 2022 році ваша дочка буде щаслива, здоров'я їй, нехай вас Андрій ваша дочка радує з кожним днем все більше і більше. З Наступаючим Новим Роком❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч "не відпустила" Тарапату і Шевченка після фіналу "Холостячки" - ходять з нею скрізь: "Заздріть мені"

Як повідомляв "Знай.ua", Роман Свечкоренко показав ту, хто зайняла місце Злати Огнєвіч після його відходу з "Холостячки": "Інтрига"

Знай.ua писав, обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний показав місце, де вперше випробував щастя інтимної близькості: "Відкрию страшну таємницю"