Катерина Репяхова заговорила про прощення перед Новим роком. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, має велику аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано вісімдесят тисяч осіб, які активно коментують і лайкають її пости. Жінка намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

27 грудня дівчина опублікувала фотографію в рожевій сукні з відкритими плечима. У підписі до знімка вона повідомила, що сенс нового року - давати ще один шанс.

"У цьому сенс нового року - отримати ще один шанс, шанс пробачити. Зробити краще, зробити більше, дати більше, сильніше любити і не хвилюватися про те, що було б, а сприймати життя таким, як воно є❤️", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відзначимо, що нещодавно з'явилися чутки про швидке розлучення між подружньою парою. Масло у вогонь підлив пост Катерини Репяховой, в якому вона заговорила про серйозну сварку.

Дівчина виклала фото з заплаканим обличчям в сторіз і написала: "мене дуже образив мій чоловік і я не впевнена, що після цього ми будемо з ним разом. Я в цій війні одна!". Згодом пара, судячи з усього, помирилася.

Нагадаємо, зірка "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко показав найкращий подарунок на 25-річчя: про це мріє кожен

Як повідомляв " Знай.ІА", Віктор Павлик і Катя Репяхова голосно відсвяткували півроку свого синочка: вилитий Татко

Знай.ІА писав, Марічка Падалко економить на собі і віддає останнє дітям: "Перестала бути для себе головною"