Учасник телешоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч, Максим Тарапата, поділився зі своїми відданими фанатами новим повідомленням на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 124 тисяч чоловік.

"Зараз стало модно підбивати підсумки! Що ж, підведу їх і я! Адже в цьому дійсно щось є! Але для себе підведу їх, буквально задавши два питання: Чи щасливий я? - Так! Хотів би щось поміняти? - Ні. Мабуть, мені цього більш ніж достатньо! Тому що, абстрагувавшись від вічної гонки за більш зручне місце під пальмою, можна просто заглянути всередину. Там теж є своя "пальма" і своє сонячне світло", - пише він.

Скрін, Instagram Тарапата
Скрін, Instagram Тарапата

Чоловік також додав, що є в житті речі і більш важливі – сім'я, друзі, спокій.

"І моє світло горить яскраво. Хіба що, пальма зараз більше схожа на ялинку, а внутрішнє світло посилюється звуками джингл-белз, що в голові. Але скажу, що це світло такий яскравий тільки завдяки людям: сім'ї, друзям, і всьому моєму оточенню. Спасибі вам всім! Цього року в моєму житті з'явилося багато нових людей. Мабуть, це моє найбільше придбання! Розповідайте, які у вас підсумки і як підводите їх ви?",- поцікавився Тарапата у читачів.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У відповідь фанати пишуть, що їм "дуже подобається його позитивний настрій, мудрі думки і світло, яке виходить від нього, завжди приємно спостерігати".

Максим Тарапата, фото: Instagram
Максим Тарапата, фото: Instagram

"Макс, нехай наступний рік складеться для вас, в сімейному плані, щасливо. Ви не тільки красивий, але і розумний молодий чоловік. Процвітання і радості вам в Новому році!", "Я за цей рік зрозуміла, що якщо не замислюватися як має бути, як престижно, то непомітно для себе можна стати щасливим. І несподівано Всесвіт починає тобі допомагати у всьому!", - діляться підписники.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч "не відпустила" Тарапату і Шевченка після фіналу "Холостячки" - ходять з нею скрізь: "заздріть мені".

Як повідомляв " Знай.ua", "Холостячка" Злата Огнєвіч перед Новим роком зважилася на кардинальні зміни: "Розлучаюся без жалю"

Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч жила з іншим чоловіком, поки Тарапата і Задворний билися за її серце на проекті: "Це рівень"