На особистій сторінці в «ТікТок» відомої української блогерки, яка стала зіркою інтернету завдяки своїй епатажній зовнішності і безлічі пластичних операцій, Анастасії Покрещук, з'явився новий відеоролик.

Цього разу дівчина з величезними вилицями і перекроєним тілом показала, як відзначила свій День народження.

У ролику Покрещук з рожевим волоссям у відвертому білому ТОПі на тонких бретельках танцює з пляшкою шампанського в руках і співає під чужу фонограму. До пляшки примотали два феєрверки, які створюють стовп яскраво-білого полум'я, нібито виривається з горлечка.

Людей за столиком в ресторані, де відзначала важливу подію Покрещук, зібралося небагато – і всі вони знімають те, що відбувається на відео.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"І ще трохи мого ін. Це було п*здато. Спасибі, моя @annaraspberryy, @yuliya__kot", - написала блогерка під публікацією.

Скрін, Instagram Покрещук
Скрін, Instagram Покрещук

"З минулим днем народження, дорога Анастасія", "І нехай так по життю", "З днем Народження, будь щаслива. Як особисто мені подобається, коли ти в такому стилі, а не в сукні», - пишуть шанувальники.

"Чому так кринжово?", - цікавляться читачі сторінки.

Нагадаємо, що королева пластики Анастасія Покрещук ледь не розірвала сукню своїми принадами, українці не оцінили

Раніше повідомлялося, що королева пластики Анастасія Покрещук засунула між грудей те, без чого "жити не може"

Також, королева пластики Анастасія Покрещук зважилася на Екстремальний стрибок: "На мою еб**у видно".