Російська телеведуча Ксенія Собчак показала, в чому збирається святкувати Новий Рік. Відома російська журналістка і політик, яка частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео, поділилася новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать понад 8,7 мільйонів осіб.

40-річна Ксенія вбралася в сукню з паєтками і розкішну шубу кольору Тіффані.

"Традиційний новорічний total look в улюбленому @maison_adore. #рекламнаяпауза", - підписала вона ефектне фото.

Скрін, Instagram Собчак
Скрін, Instagram Собчак

"Що з коліном? Де воно?", "Коліно покинуло чат», «Через поспіх сфоткали, коли Собчак була не повністю зібрана», «Та вона вся така не пропорційна, не стандартна, і тіло і мозок», "Одягни пеньок, і він буде хлопчина", -жартують читачі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, Instagram Собчак
Скрін, Instagram Собчак

"На мене настільки не діє реклама, що вже хотіла написати "Де купити таке плаття?", "Тут показують плаття або стегно?", "Треба прикупити нові труси і піжаму - незмінний тотал лук», «красиві поєднання кольорів! Теж зараз би в таку сукню... Але у нас в Чилі + 34. Тільки шорти і майки", "На Волочкову схожа», "Фея Дінь-Дінь", - додають інші.

Нагадаємо, Ксенія Собчак задала тренд на" трусики " замість шапочки на голові: "Тільки у мене ще й гаджет".

Як повідомляв " Знай.ua", 40-річна Ксенія Собчак перетворилася на бородатого мужика і розлютила всіх: "Другий такий не треба"

Знай.ua писав, у 40-річну Ксенію Собчак "вселилася" Періс Хілтон: "Зіпсувала репутацію"