Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко і зять легендарної Ніни Матвієнко, показав, як відвідував святковий ранок у дитячому садку.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, Арсен і Тоня виховують п’ятирічну донечку Ніну Матвієнко, яку назвали на честь відомої бабусі.

«#нінаматвієнкоjr. Неймовірно щасливий! Приємний сюрприз. Дякую, сніговички і дякую, моя сніжинка. @tonya_matvienko», - написав Мірзоян, публікуючи відео красивого танцю, який приготували малюки. Діти танцюють під пісню Мірзояна, а його маленька доня підспівує під фонограму батька.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для дітей пісня виявилася трохи заскладною, проте вони дуже старалися рухатися в ритмі і потрапляти в ноти, коли співали.

Донечка Ніна, вочевидь, трохи засоромилася через надмірну увагу – вона дивиться на присутніх з-під лоба і співає дуже тихо.

В коментарях малюки отримали безліч компліментів від глядачів, а також купу емоджі у вигляді сердечок.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Нагадаємо, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вибачився перед коханою через ревнощі - але змушений її відпустити: "Боже, як..."

Як повідомляв "Знай.ua", спітнілий Арсен Мірзоян провів 2021 рік заздалегідь - без Тоні Матвієнко і салатів: "Шумно і гаряче".

Знай.ua писав, що краще - "Шуба" або "Олів'є"? Тоня Матвієнко поставила крапку в одвічній суперечці новорічного меню