Російський продюсер, колишній чоловік шоу-Діви Алли Пугачової, 76-річний Олександр Стефанович помер від коронавірусу в липні 2020 року. Вже після його смерті колишня кохана Олександра народила дитину, яку оголосила його сином. Про це пише видання «Соѕмо».

Як повідомляється, у 24-річної моделі Єви Калини 4 грудня народився здоровий хлопчик, якого назвали Левом. За словами молодої матері, дитина є сином покійного Олександра. На переконання Єви, вона була його останньою коханою.

Офіційно Стефанович був бездітний. Однак Єва запевняє, що він не був імпотентом, а просто охоронявся.

"Для мене він був другом, батьком, чоловіком. Я була єдиною жінкою в його житті за останні три роки і буду захищати його до кінця», — заявила вона.

Скрін, Сosmo
Скрін, Сosmo

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Разом з тим на роль цивільної дружини продюсера і режисера претендує також художниця Ангеліна Єгорова, з якою він нібито жив протягом 10 років.

"Він забрав мене з дому в 17 років. Я не знала, що мені потрібно поставити якусь галочку в документах. Ми жили разом, дачу Ми будували разом. У мене там залишилися мої речі, і в квартирі, і на дачі», — стверджує Ангеліна.

Скрін, Сosmo
Скрін, Сosmo

Близький друг покійного, актор Дмитро Астрахан, підтверджує слова обох дівчат: він упевнений, що Олександр зустрічався з обома одночасно.

Стефанович, у якого було елітне житло в Москві, Антикваріат, дача і автомобілі, не встиг залишити заповіт. Все його майно перейде матері і далеким родичам.

Дівчата, з якими він жив, вирішили довести свою причетність до спадщини – художниця подала на ДНК-експертизу светр, нібито залишений у неї продюсером, а модель – сина.

Скрін, Сosmo
Скрін, Сosmo

Нинішній чоловік Єви визнав дитину своєю, а ось мати не була впевнена в його батьківстві. ДНК-тест показав, що Стефанович не має ніякого відношення до цієї дитини.

Нагадаємо, помер Володимир Меньшов, Максим Галкін трепетно попрощався з режисером: "Геній"

Як повідомляв " Знай.ua", Максим Галкін втік від Алли Пугачової в іншу країну: "Опинився в Європі"

Знай.ua писав, Ксенія Бородіна заступилася за МакЅим після її "похорону" від журналістів: "Виживаність два відсотки"